onsdag 6 december 2017

Den mindre roliga resan ner

Ja herregud vart ska man börja?! Det var då den värsta resa jag varit med om! Inte nog med att planet från Arlanda var försenat 15 timmar så vi fick sova över på hotell, när vi kom till Addis så hade vi helt plötsligt 11 timmars väntetid istället för typ 2 som var från början så det blev en hotellövernattning där med. Eller vi kom till hotellet vid halv två och vi skulle åka till flygplatsen vid 6 så det blev inte många timmars sömn där.. Väl på flygplatsen gick det bra men när vi kom till Namibia som vi inte alls hade inbokat på första flygresan så fanns det inga flygbiljetter till oss och planet skulle lyfta om 50 minuter! När halva gruppen fått biljetter och kommit igenom säkerhetskontrollen så låste vakten dörren och gick för det var skiftbyte och planet skulle lyfta om 15 minuter! Ville bara börja gråta där alltså! Men vi kom med planet och vi kom fram till Vic Falls.

Har sedan vi kom egentligen bara vandrat i parken och det var stor skillnad från förra gången, det var betydligt torrare den här gången! Men faktiskt finare när man kunde se lite grönska och inte bara ett vitt moln.
Fick även chansen att göra Devil's pool som egentligen var enda anledningen till att jag åkte hit den här gången. Det var väldigt bökigt och krångligt att få göra det då det var fullbokat men två snälla killar gav bort sina biljetter till mig och Tone.
Helt fantastiskt att hänga där på kanten på fallet och se ner, läskigt för det var ändå ganska ström och värre blev de med tiden så blev faktiskt lite rädd där på slutet när det kändes som att jag drogs med strömmen och inte fick tag i något att hålla i men det gick bra.
Nu är alla andra iväg på en båttur och sitter själv här och har tillgång till ganska så bra internet. Ska dock vara någon fest här ikväll för de har dukat upp fint och hyrt in ett filmteam som riggar just nu och ett litet band som sjunger och spelar. Ganska mysigt men man känner sig ganska så i vägen så tänker faktiskt lämna snart.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar