lördag 18 januari 2014

Civilisation i Albany!!

Ligger på gräset utanför bibliotek och internet räcker hit! NICE!!

Har haft en tuff vecka, min kropp typ döör av smärta! Värst är ryggen, fötterna och fingrarna! Det har plockats och  planterats och även rensat ogräs och de är jävla tungt alltså!
Igår fick jag lite utbrott på pappan i familjen, han plockade en paprika som var lite för mjuk enligt mig och när jag påpekade de så skyllde han på att jag hade haft sönder den och att de var därför den var mjuk! Sajen är ju bara den att hade den varit perfekt hade den inte gått sönder så lätt!
Då började han gå iväg och mumla att han minsann hade jobbat här längre och visste vad han pratade om!
Efter de surade jag ordentligt när vi fortsatte plocka paprikor!  Men tillslut gick det över.

Fick sluta tidigt igår och ddå städade vi hela huset och gjorde fint, åt sedan god mat och pratade och skrattde hur mycket som helst! Har verkligen hämnat med roligt folk! Gick och la oss vid halv tio och de är väldigt sent om man jämför med resten av veckan. Sov ganska bra men vaknade och skulle på toa och möter såklart en groda på vägen! Alla dessa grodor överallt!! De är fler än alla spindlar nu! Har typ inga spindlar kvar längre för att vi har städat så mycket och noggrant! Så nu börjar de kännas bra att bo där! Men de är verkligen så skitigt hela tiden! Så mycket sand som blåser in eftersom vi inte har någon ytterdörr!

Idag ska dd komma en kille från Taiwan och jobba två veckor och i morgon en kille från Italien som också ska jobba i två veckor. I slutet av månaden så kommer det tre killar från Tyskland som ska jobba här men vet inte hur länge. Tror de ska jobba 3 månader.

Fan de är typ värsta branden här nu, rök över hela stan som sticker i ögonen och brandbilar som kör hela tiden! Läskigt jö!

Det bästa med att bo på en så stor farm är att man kan få så mycket färsk frukt och grönsaker! Typ nyplockade vattenmeloner, tomater, gurkor, zucchini och massa annat! Hur härligt som helst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar