lördag 9 december 2017

Lusaka

Blev lite kallt på morgonsidan inatt så fick krypa ner i sovsäcken, sover annars bara med ett påslakan och även de är varmt men kan bero på att vi inte hade taket uppe så de blev inte lika instängt.
Hade tyvärr problem med en snarkare som inte gick att peta på så sov lite dåligt men när alla vaknat och gått upp så sov jag som en stock.
Åkte till ett köpcentrum som heter cosmopolitan mall om jag inte minns helt fel. Drog till Mr price såklart men handlade bara en pyjamas faktiskt, tog ju med långbyxor och långärmat till pyjamas men det går ju inte att sova i när de är typ 30 grader! Drog sen till apotek och köpte malariatest och sen gick vi och åt på pizza hut och sen tillbaka till Mr price för att handla en klänning. Gick även och letade efter en zambisk fotbollströja men hittade ingen så det fick bli ett armband där det står Zambia med flaggans färger. Innan vi skyndade till bussen köpte vi lite snacks och dricka inför bussdagen imorgon, kommer åka hela dagen. Är nu på pioneer camping, ser ut som sist jag var här förutom att baren är färdig och poolen väldigt mycket grönare. Vägen hit är precis lika hemsk som innan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar