måndag 1 januari 2018

Ännu mera safari

Lite sovmorgon idag då vi hade frukost klockan 8 och sedan var tanken att vi skulle hinna betala ballongflygningen men de var problem med uppkopplingen så de tog betydligt längre tid än planerat men vi kom iväg i alla fall och jag sov faktiskt i princip hela vägen. Märkte inte ens att vi hade kisspaus eller blev stoppade av polis.
När vi kom fram så gick vi ett gäng och åt lunch snabbt för att sedan åka på safari i
Crater lake. De var en typ vandringssafari där man åkte till en park och sedan vandrade man runt och stötte på olika djur, vi såg zebror, bufflar, giraffer, impalas och olika fåglar. Såg även spår efter både hyena och ormar. Jätteintressant att besöka men lite dyrt ändå för att inte se så mycket djur och de var ganska långt bort. Kom dock väldigt nära en giraffhona och 4 ungar som hon tog hand om, yngsta bara 3 månader gamla!
Imorgon åker vi till Masai Mara så har packat en ryggsäck med de som kan tänkas behövas under tre dagar. Ska bli så spännande att åka dit och se vilka djur som finns där och hoppas verkligen på att få se en leopard. Kommer bli grymt också att åka luftballong i gryningen och se djuren från ovan.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar