måndag 17 februari 2014

Smääärta!!

17/2-14
Fick verkligen sova ut igår! Vaknade vid nio och jag tror inte jag har sovit så länge en enda gång sen jag kom hit! Hur skönt som helst i alla fall, vi satte igång en tvätt och drällde mest omkring fram tills 15 då de var dags för oss att åka till Albany och titta på circus. Var verkligen kul alltså! Dock är jag inte jätteförtjust i djur på circus så tyckte de var roligare när de själva gjorde en massa saker. Kommer nog vilja besöka circusen hemma någong gång i sommar bara för att haha
Vi kom hem ganska sent så jag åt bara macka och sedan gick jag och la mig och sov och på något vis har jag lyckats ta av påslakanet från täcket och dessutom har jag slagit i huvudet i väggen ett par gånger.
Alexandra har varit sjuk idag och inte jobbat, vi andra började med att plocka tomater och påvägen mötte vi två feta spindlar och jag kan ju säga att andningen blev ju inte bättre av de precis. Allergin går ganska bra men de är olika från gång till gång men idag har min rygg varit de värsta! När vi plockat klart ocb jag kom tillbaka till huset och skulle gå in och sätta mig på sängen så kom jag inte ner utan kom knappt halvvägs innan jag fick ge upp och gick och gjorde macka istället. Dock hade vi problem med strömmen imorse och strömmen gick precis hela tiden,  min macka blev rostad 7 gånger innan den blev klar så de tog tid innan alla fick sina mackor klara kan jag säga. Själv fick jag stå hela tiden eftersom jag inte kom ner och jag gick som om jag hade skitit på mig!
Medans alla andra plockade ännu mera tomater fick jag sortera tomaterna vi plockade på morgonen och de gick nästan bättre när man var själv för man hade ingen som förstörde fokuset och man hade ingen som höll på att pilla i backarna för att man lagt fel. När jag sorterat klart hade de andra inte kommit tillbaka så Alexandra och jag satte oss ute, japp jag lyckades sätta mig på en stol och de var ju bra underbart alltså! Hade inte suttit ner på mer än 5 timmar så mim rygg var bra trött alltså!
Efter lunch fick jag packa cocktailtomater och de andra fick plocka paprikor, jag hade dock problem med strömmen och fick verkligen pilla och fixa för att få igång skiten, men till slut så och jag hann nästan 2 backar innan de andra kom och då blev de att styra om och packa paprikor istället. De blev en lång dag, vi slöt inte förens 17.30 och då trodde jag att min rygh skulle kollapsa! När jag skulle försöka böja mig ner och lyfta den sista paprikabacken och precis när jag kommit ner så hör jag bara hur Simone verkligen skriker "Nooo Karolina, NOO!" jag fick alltså inte lyfta den sista backen utan en av killarna fick komma och lyfta den åt mig. Men jag är ju så jävla envis så vill ju göra allt själv så de måste typ säga till mig så jag inte gör för mycket och sliter ut mig totalt.
När jah skulle duscha så var strumporna de svåraste att få av sig, resten gick ganska bra men att klä på sig måste ha sett bra roligt ut! Nej usch de är inte kul att ha ont i ryggen!
Har suttit med is på ryggem för de sa de var bra men tyckte inte de gjorde så stor nytta, känns bättre när jag rör på mig och blir varm istället.. Får se hur morgondagen blir! om jag kommer ur sängen eller inte!
Snart väntar middagen och italienarna har lagat en massa havsmat men jag ska nog få något annat annars blir de väl macka ikväll igen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar