fredag 31 januari 2014

Thunderstorm

Imorse började vi klockan 7.30 och då plockade vi små cocktailtomater och även den här gången fick vi fightas en massa med ogräs! Usch vad de kan ställa till de!
Plockade fram till halv 11 då vi fick fika och jag tryckte i mig 5 rostade mackor! Lite för gott alltså! Sedan blev de att packa tomater och när vi gör de börjar de att åska och spöregna! Stackars Charlie var så rädd så hon skade precis lika mycket som när jag tagit för mycket astmamedicin! Försökte lugna henne med massa gos och kramar men fick inte göra de för de var för mycket att packa. Men jag hade henne vid mina fötter så hon fick lite trygghet i alla fall. Egentligen är jag också rädf för åska men när jag ser ett stackars djur vara så rädd så glömmer jag bort min egen rädsla.
Under lunchen så ringde Simone om läkartid så har en tid imorgon klockan 9.00. Efter lunch plockade vi mera tomater och så plockade vi paprikor som vi sedan packade och såklart började de åska igen! Men inte lika allvarligt den här gången. Vi jobbade fram till 17.45 så de blev en lång dag! När arbetsdagen var slut började våran städning av huset! Storstädade verkligen så nu är de inte många kryp här inte! Sdpindlarna har försvunnit, myrorna minskar, gräshopporna börjar bli färre och grodor ser vi inte lika ofta längre. Dammade av allting väldigt noggrant,  dammsög golvet tre gånger och rensade bänkarna en hel del. Nu är de verkligen fint här, trivs mer och mer för varje dag!
Middagen bestod av ris och en currygtyta med bönor och kokosmjölk och massa annat gott.
Eftersom jag ska vara vid doktorn vid 9 så måste jag åka vid 7.30 imorgon så vi har packat klart för imorgon, jag har lagt fram kläder och alla papper som behövs för imorgon. Nu blir de sova så man orkar upp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar