torsdag 23 februari 2017

Sandboarding gjorde mig till en polkagris

Vaknade vid tre inatt och tyckte att jag sovit klart men det var inte så kul att vara vaken själv vid den tidpunkten så fick försöka somna om och tillslut så somnade jag om men blev väckt vid 6 tiden av några som skulle iväg men som inte riktigt kunde vara tysta.
Vid 9.30 så blev vi upphämtade och åkte mot sanddynerna och de var så fint verkligen! Riktigt mäktigt och det är sånt man annars bara ser på bilder.
Vi fick gå upp för sanddynerna och helvete vad jobbigt det var! Alla har väl gått i lössand och känt efter ett tag att de är ganska tungt men tänk då att vi gick upp för branta backar och riktigt lössand!
Jag hade turen att ha för korta armar så kunde inte bära min bräda utan de gjorde Josefine eller en av instruktörerna. Lite lyx!
Själva sandboardingen var sjukt kul men lite läskig, för att volta i sand är inte det roligaste så man var lite rädd för det och jag hade ont i min stukade fot så att bromsa med fötterna var svårt när jag bromsade olika hårt med fötterna så vinglade en del. Trots att jag aldrig voltade så hade jag ändå sand precis ÖVERALLT! I öronen, näsan, ögonen, hårbotten, i bhn, i trosorna, i navel och navelpiercingen, i skorna och strumporna och en hel del fast på kroppen. Så sjukt mycket sand verkligen, som gotlänning är man ju van med sandstränder och sand från en dag på beachen men de är ingenting mot vad sandig man blev av att spendera en dag i öknen. Åkte sex åk sammanlagt och att gå upp för sanddynerna höll på att kväva mig alltså, astman kickade in snabbt men jag brukade åka tidigt så jag hade gott om tid att gå upp igen innan sista man. De var en hund med också som gick efter oss upp och den verkade tyda sig till mig för den kom ofta och ville gosa och en gång satte den sig rakt över magen på mig och tyckte att han satt jättebra där, så himla söt!
Vi fick lunch innan vi åkte tillbaka och då tog jag en underbar dusch och blev av med all sand eller jag har ännu sand i öronen och näsan men de kan jag inte göra så mycket åt. När jag stod i duschen så blev jag inlåst på rummet och kunde inte ta mig ut! Bankade och ropade men ingen hörde så fick lite panik och tillslut så kom en tillbaka och låste upp och jag blev så glad och lättad så tårarna började spruta. Usch fick verkligen panik för i princip alla var iväg på aktiviteter så blev lite rädd att jag skulle behöva vänta i flera timmar men de blev bara knappt en timma.
Gick iväg en runda på stan efter de och shoppade lite på supermarket innan jag gick tillbaka för att kolla på bilderna och filmen från idag.
Sen gick vi iväg ett gäng och åt mat och för endast 81 svenska kronor så har jag ätit en kycklingsnitzel, ris och beasås beasås plus en cola. Sjukt billigt verkligen!
Imorgon blir de att paddla kajak och vi blir upphämtade vid 6.45 så ska sova nu så man orkar med för efter kajaken ska jag på massage! Ska bli så jäkla härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar