söndag 12 mars 2017

Storm

Dagens plan var Table Mountain men inatt har det blåst ordentligt och det har det gjort även idag så de har hållit stängt. Skulle även vara en jättestor cykeltävling i stan men även den har ställts in på grund av blåsten. Blåser omkring 20-25 m/s så de blåser på ganska bra! Lilla jag lättar ju från marken!
Aron, Hanna och jag tog bussen in till stan och Waterfront där vi åt god mat och gjorde lite shopping. Jag är ju helt tokig när de kommer till träningskläder! Älskar att gå runt i de så jag köpte såklart ett par träningsshorts, kunde bara lite låta bli när de var orangea! Dessutom så var de på rea. Köpte även korta hårnålar och ett armband som stödjer Nelson Mandelas typ fond till skolor och utbildning.
Gick förbi en restaurang och tog en smoothie men tråkigt nog så kan ingen slå smoothien i Vic falls! De var helt galet goda!
Vid fem tiden gick vi till bussen och lyckades missa en precis för att vi var tvungna att ladda på poäng på våra busskort. Så det blev att vänta 20 minuter extra men de var inte så farligt. Tack vare att just Table Mountain ligger där de ligger så skyddar de stan väldigt mycket så de blåste inte alls mycket där. Men de var riktigt häftigt att se molnen "rinna" över berget. Såg nästan ut som Victoria fallen då molnen drog över toppen och sedan ner och bara försvann. Svårt att förklara men de var väldigt häftigt i alla fall.
Har ikväll ätit typ tacos, väldigt gott och har nu krupit ner i sängen och myser medan de blåser storm utanför. Både dörrar och fönster slår konstant och jag fryser faktiskt en aning då de faktiskt drar in en del.
Imorgon börjar projekt på riktigt! Ska ha lite info om hur allt fungerar och upplägget osv. Är riktigt taggad så ska bli väldigt spännande att se allting!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar