måndag 6 januari 2020

Nuwara Eliya

Nej de är inge vidare hotell om man vill ha lugn och ro. Fönstren är bara en tunn glasskiva och de går trafik utanför 24/7 och de tutas och brummas och de dånar och så bilen som sjunger en trudelutt. Så tyst är de inte så inte lätt att sova.. Har idag varit på en stadstur idag som gick runt hela staden. Är en gammal brittisk stad där mycket är bevarat så mycket engelska hus och byggnader. Fick även gå in på Grand Hotell och titta och de var verkligen fint där! Vi har så bra guide också med oss som fixar saker och berättar om allt.
Efter rundturen som varade i typ 2,5 timma så var man lite mör i fötterna. Gick i flipp flopp så började få skavsår mellan tårna så tillbaka på hotellet tejpade jag tårna så hoppas de blir bättre. Åt lunch på hotellet ute på terrassen i solen. Trodde inte den skulle ta så bra men är nu väldigt bränd på ena sidan av ryggen, halsen och ansiktet. Efter lunch blev det vila. Somnade och drömde om Buddhatempel och skulpturer. Har sett lite för mycket av det tror jag. 
Klockan två bar det av till en tefabrik och teplantage där vi fick se hur te blir till. Fick även smaka på naturellt te och de var bra beskt så fick ha i socker så blev det bättre.
Åter på hotellet så blev de vila igen innan middag på hotellet igen, var för trött för att gå iväg. Nu ikväll har vi spelat 10 000, ett tärningsspel. Spelade de i Australien och de är sjukt beroendeframkallande! Nu blir de sova för imorgon kl 9 går bussen mot nya äventyr.

Några hästar stod i en rondell och betade och gick sedan genom rondellen mitt i trafiken. Hade ju blivit kaos hemma men här kör man bara förbi. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar