tisdag 18 januari 2022

Bussdag

Var en mysig middag igår kväll men beroende på vad man beställt så fick man maten väldigt olika. De med fisk fick maten först och när de nästan ätit upp fick de som beställt kött fick sitt och när de nästan ätit upp fick vi som beställt vegetariskt vår mat och två som inte fått de vad beställt fick ta det som fanns. Maten var dock god och de var trevligt så ska inte klaga på det. Gick och la mig ganska tidigt och imorse lämnade vi Panama City. Just nu har vi åkt 8 timmar två stopp och vi har nu ca 1 timma kvar till nästa stopp och efter de åker vi till hotellet vi ska sova på och tidigt imorgon så åker vi till Bocas del Toro, en ö med vita stränder och klarblått vatten. Ska bli så skönt att få bada för har ännu inte gjort det trots att de är 30 grader och man smälter bort. Bussens ac fungerar inte heller så de är lite varmt här på bussen. 


Vi kom tillslut fram till Bouquet och här var det kallt kan jag säga, eller egentligen som en svensk sommarkväll typ men blåsigt som fasen! Hade bara shorts men en långärmad tröja men på restaurangen kröp jag ihop och drog tröjan om benen också men frös ändå så fick låna en fleecetröja att ha på mig också och då blev det lite bättre.
Restaurangen vi åt på hade väldigt god nacho men det är bra förvirrat på restaurangerna här, blev väldigt mycket fel men de är ju svårt med språket också så blir ju en del missförstånd men även om de visste vad vi beställt så tog det en evighet innan det kom med. 
Vi var i Bouquet i två timmar där det fanns en blomstermarknad men de kostade pengar så de struntade jag i och vi gick runt på gatorna där det fanns en del stånd med souvenirer och sen gick det ju åt över en timma på restaurangen. 
Nu sitter vi bussen till hotellet och där lär det inte hända så mycket mer än att packa om och sova. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar