fredag 4 februari 2022

Fria från karantänen och

Från 2/2
Idag så blev vi fria från karantänen och måste säga att det var en sjuk känsla att gå utanför grindarna! Bussen gick 9 från hotellet och vid 13.30 kom vi till flygplatsen och nu står vi i kö till incheckningen och det går som vanligt irriterande långsamt!
Rätt som det var så släppte det till och vi kom fram till incheckningen, vi var flera på samma biljett så vi behövde checka in samtidigt och de behövde se vår biljett ut från El Salvador vilket vi inte har någon då vi åker med buss och då ville de se bussbiljetten men det finns ju ingen eftersom vi hyr bussen för oss. Men de fick se vår resplan och de dög som tur var.
Vi blev försenade när vi landade och skulle åka till hotellet då en av oss inte fick sitt bagage. Tydligen hade det blivit kvar i Costa Rica av någon anledning.
Vi fick åka vår nya buss som är lite nyare och fräschare till byn El Tunco och direkt när vi kom fram blev vi testade för pågående coronainfektion och vi alla var nu negativa! Lyckan att veta att man slipper en ny karantän var ju stor kan jag säga. Jag mår dock inte så bra så gått och lagt mig på rummet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar