fredag 11 februari 2022

Lång bussdag

Min hosta är nästan borta! Hostar litegrann men den kommer aldrig oprovocerat längre utan de är om jag skrattar mycket eller blir andfådd eller liknande annars är det inte mycket hosta kvar så börjar trappa ut medicinen lite och ser hur det går.
Hade väldigt svårt att somna igår men tillslut somnade jag och sov gott så hörde inte klockan imorse. Vi åkte vid 8 från hotellet och kom till gränsen vid typ 9 och jag sov när vi kom fram och passen hade vi lämnat in så vi satt kvar på bussen när dom stämplades. Dock blev det probleme när bussen skulle över gränsen, tydligen något krångel med tillståndet så blev stående i över 2 timmar innan vi äntligen kom över med bussen. Under tiden gick vi och åt glass och frukt. Vår dag skulle redan vara lång med busstid på 9 timmar men de lär bli längre nu såklart. 
Typ varje halvmil blir vi stoppade av polisen också så det här kommer bli en väldigt lång dag.
När vi stannade för lunch klockan 16.30 så frågade vi efter vegetariskt men det fanns inte något så vi provade att gå till en annan restaurang men inte heller de hade vegetariskt så blev utan lunch och vi hinner inte stanna mera ikväll och vi kommer fram försent så allt är stängt så blir att leva på mariekex idag..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar