fredag 18 februari 2022

Sista dagen

Idag är sista hela dagen vi har kvar på resan. Känns så konstigt att det är över, gått så himla fort men samtidigt känns det som en evighet sedan vi var i Panama. Missade ett land på resan och det var väldigt tråkigt men är väldigt glad att jag kunde fortsätta och avsluta resan som planerat. 
Dagen spenderades på stranden, gjorde ett fint omslag av ett munskydd och täckte tatueringen med och den klarade sig bra från sand också. Låg med den armen så mycket i skuggan som möjligt så är något blekare om den armen efter idag men har fått väldigt mycket färg och jag typ älskar att gå och glo på min mage för den är så brun.
Ikväll har vi haft avslutningsmiddag på en restaurang och så fort man vill ha vegetarisk så ska det ösas på med ost så man blir illamående men annars var det gott. När vi kom tillbaka till hotellet så satt vi några och pratade och sedan spelade vi kort några timmar och nu är kl. 2 på natten och det är dags att sova för imorgon ska vi checka ut och åka hem. Mer än det har inte hänt idag faktiskt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar